Categories:

Apple palauttaa mask mandaatin kaikissa Yhdysvaltain kaupoissaan

Apple vaatii jälleen kerran yhdysvaltalaisten vähittäiskauppojensa sisällä olevia käyttämään naamiota, kun on kyse Covid-19-tapausten noususta ja Omicron-variantin leviämisestä.

”Keskellä nousevia tapauksia monissa yhteisöissä vaadimme nyt, että kaikki asiakkaat liittyvät tiimimme jäseniin naamareissa käydessään myymälöissämme”, Applen tiedottaja Nick Leahy sanoi lausunnossaan tiistaina.

IPhone-valmistaja oli vähitellen höllentänyt maskivaatimuksia joissakin kaupungeissa ja alueilla ajan myötä paikallisten säädösten perusteella. Maskit olivat pakollisia noin puolessa sen liikkeistä ennen tämän viikon linjanmuutosta, Leahy sanoi.

Apple on muuttanut myymäläkäytäntöjään useita kertoja kahden viime vuoden aikana Covid-19: n leviämisen kehittymisen vuoksi, kuten sulkemalla, uudelleen avaamalla ja uudelleen sulkemalla myymälöitä useaan otteeseen. Yhtiö on toiminut jonkinlaisena bellwether laajemman vähittäiskaupan vastaus pandemia. Myös muut yhdysvaltalaiset yritykset, kuten Walmart, Starbucks ja McDonald ’ s, palauttivat aiemmin tänä vuonna naamiomääräyksensä vastauksena Delta-muunnelman leviämiseen.

Jotkin Yhdysvaltain osavaltiot, kuten Kalifornia ja New York, ovat myös väliaikaisesti palauttaneet naamiomääräykset sisätiloihin, ja New York tarjoaa poikkeusluvan yrityksille, jotka vaativat todisteita rokotuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *