Categories:

Puolustus vaatii Brooksin oikeudenkäynnin lykkäämistä

Kuuden ihmisen tappamisesta ja kymmenien muiden haavoittamisesta Waukesha Chrismas-paraatin aikana syytetyn miehen puolustusryhmä pyytää oikeudenkäynnin lykkäämistä ensi vuoteen.

Darrell Brooks Jr: n asianajajat sanovat, että heillä on vuori todisteita tutkittavana, eivätkä he odota, että he ovat valmiita ajoissa oikeudenkäynnin alkuun 3.lokakuuta.

Tuomari Jennifer Dorow ei sulkenut pois mahdollisuutta, että käsittely lykkääntyisi tiistaina, vaan puolustus sai perjantaihin asti aikaa hakea muutosta. Sen jälkeen hän määräsi uuden käsittelyn maanantaille 4.huhtikuuta.

Brooksia syytetään useista murhista ja turvallisuuden vaarantamisesta. Häntä syytetään katumaasturinsa ajamisesta paraatireitille, barrikadeista piittaamatta ja paraatireittiä turvanneiden poliisien sanallisista varoituksista.

Dorow harkitsee myös tapahtumapaikan vaihtoa ja on myöntänyt tuntevansa yhden uhrin perheen viime marraskuun välikohtauksesta, mutta on luvannut pysyä puolueettomana, jos tapausta ei siirretä pois Waukeshan piirikunnasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *